Kontakt oss

Hetlevik idrettslag

post@hetlevikil.no
leder@hetlevikil.no
faktura@hetlevikil.no

Styret i Hetlevik idrettslag

Leder: Monica Lund overtok som leder i idrettslaget i 2020. Hun er på sitt femte år som leder i styret. Har 3 barn, hvor 2 av de spiller fotball i idrettslaget. Monica er brennende opptatt av godt oppvekstmiljø, og er derfor veldig glad for å kunne bidra til at barna i bygden har et tilholdssted og et tilbud hos oss.

Nestleder: Marianne Skintveit har vært i styret i idrettslaget i 2 år. Hun har tre barn, og har lenge engasjert seg i aktivitet og oppvekstmiljø i bygden. I tillegg er hun cupansvarlig for den populære Kiwi Bama-cupen som HIL arrangerer i september hvert år.

Sekretær: Line Ludviksen er nye i Hetlevik IL sitt styre i 2024. Hun har også tidligere vært aktiv i klubbens arrangementkomitè, og vært en av mange viktige bidragsytere når det arrangeres tilstelninger i regi av HIL. Line har to barn, hvor ett av barna spiller fotball i HIL.

Sportslig leder: Ruben Abbedissen har vært i styret siden 2021, og har gjort seg bemerket på grunn av sitt store engasjement i klubben og i lokalmiljøet. Ruben har tre barn, hvor 2 av de spiller fotball i HIL.

Økonomiansvarlig: Marius Selje er helt ny inn i HIL-styret i 2024. Han tar med seg mye god arbeidserfaring, som kommer til nytte for oss i Hetlevik IL. Marius har 3 barn, hvor ett av barna deltar på barnetrim i regi av HIL. Vi er veldig glad for å ha Marius med på laget.

Hus- og baneansvarlig: Jonas Kyte er ny inn i styret i HIL i 2024. Jonas er klar for innsats, og for å holde banen vår grønn gjennom hele vinterhalvåret. Jonas har 1 barn som er aktiv i fotball i Hetlevik IL.

Leder for arrangementkomitè: Therese er inne i sitt andre år i HIL-styret, og vi er veldig glad for å ha henne med på laget. Therese har fire barn, hvor en av de spiller fotball i idrettslaget. Hun er mye å se på fotballbanen, og vil i år ha ansvar for de mange arrangementene i klubben.

Vararepresentant: Yngve Gjerløw Remen er ny som vararepresentant i styret i HIL. Han har 2 barn, hvor ett av barna er aktiv fotballspiller i HIL.